Advies en begeleiding

Individuele coaching


Werkgevers- en werknemersorganisaties in de bouwnijverheid hebben in de cao een afspraak gemaakt voor UTA-werknemers die teveel werkdruk en stress ondervinden. Zij kunnen gebruik maken van gratis advies en begeleiding.


De persoonlijke aanpak


Voor een persoonlijke aanpak kun je terecht bij CSR. Als je je hebt aangemeld bij CSR start het gratis advies en begeleidingstraject. Vaak krijg je dezelfde dag al een telefonische intake. Daarna krijg je binnen vijf dagen een coach in de buurt van je woonplaats toegewezen en word je uitgenodigd voor een Energie CheckUp.


"Ik voelde me zo moe, dag in dag uit. Maar ja daar kun je op je werk niet mee aankomen. Ik heb me aangemeld bij CSR. Eindelijk had iemand begrip voor mijn situatie. Door mijn coach, kreeg ik weer zelfvertrouwen. Ik moest ’s middags verplicht een uurtje van d’r op de bank liggen. Een hele stap. Het voelde alsof ik gefaald had. Maar de bevestiging dat ik niet de enige ben met dit probleem en het gevoel dat eindelijk iemand mij begreep heeft me er weer bovenop geholpen. Het herkennen en benoemen van de oorzaken en gevolgen van roofbouw, hebben mij doen inzien dat ik mijn leven anders moest indelen. Mijn coach heeft mij hier enorm bij geholpen en mij ‘zelfmanagement’ geleerd. Ik durf weer te leven en niet alleen voor mijn werk."


Energie CheckUp


De Energie CheckUp is een uitgebreide 'doorlichting en voorlichting' van jouw energiebalans en jouw klachten. Afhankelijk van de uitkomst van de Energie CheckUp bepaal jij met jouw coach de volgende stap.


Meld je aan


Ben je overtuigd dat CSR je verder kan helpen? Pak dan je kans en meld je aan. Bel gratis 0800 - 02 31 773, of mail naar info@csrcentrum.nl.